sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Turarun viikonloppu hyvässä seurassa

Turarun viikonloppu starttasi pitkällä junamatkalla Oulusta, Tampereen kautta Poriin, josta Jenna mut haki Raumalle. Ihana oli kotona pakkailla ja miettiä millaista reissussa olisi. Elämäni eka erilainen juoksu, kilpailuksi sitä en omalta osaltani kutsuisi, vaikkakin välillä teki mieli ohitella.
Perjantaina iltapvllä juna saapui mestoille, eka yön vietin Jeninan kotona. Jännittävää oli myös se, et ikinä en oo Jeninaakaan livenä tavannut. Hänen lapsensa sai palan minun sydämestä, aivan ihania tapauksia💚💚 Aamulla syötiin puurot naamariin ja Sanna tuli hakeen meitä Euraan. Sanna oli tuntematon nro 2.

Maalissa!!
Semmosta menoa ja meininkiä 😅

   Turajärven maastossa pidettävä Turarun oli järjestyksessään toinen. Kilpailijoita oli sankoin joukoin ja hupisarjalaisten asut olivat hauskaa katseltavaa. Tuntematon nro 3. tuli mestoille myös ennen kisan alkua. Kyseessä oli meidän sometiimin jäsen Susanna, joka tuli Turusta saakka kokemaan kaiken. Me edustimme Takomorunnersia tr-paidoilla sekä Sannan äidin tekemillä tyllihameilla. Ne oli siistit, harmi vain kun ne meni rikki... Turarunin juonsi energinen Tiina Hämäläinen, joka liikunnan parissa tekee muutenkin töitä. Hänen kanssaan oli puhetta mahdollisista yhteistyökuvioista. Ennen alkulämppää kävimme kertomassa lavalla tr-toiminnasta ja siitä mitä me teemme. Startin hetki olikin seuraavana vuorossa. Jännitti. Alkupätkä meni huomaamatta jännittäessä milloin ensimmäinen este tulisi. Sisärenkaat odottivatkin ylittäjiään yllättävän pian. Seuraavana vuorossa oli puita, sähköpaimen sekä rakennustelineet. Matkan varrella päästiin upottautumaan mutaveteen, kiipeilemään kivikoissa keskellä metsää, menemään vesirummun läpi sekä mm. kulkemaan kauhuladossa. Tapasimme metsässä myös kaksi luolamiestä, jotka vartioivat yhtenä esteenä ollutta luolaa, joka olisi voinut olla ahtaanpaikankammoiselle tiukka paikka. Mun lemppariosuus Turarunissa oli ehdottomasti ne pätkät, jotka mentiin metsässä ja sai kiipeillä ja hyppiä kiveltä toiselle, mun luonteelle ominaista toimintaa. Lopussa vedin överiksi ja sukelsin vaahtoesteeseen, totesin itelleni sit kun silmiä alkoi kirveen et kannattiko😅 Meidän sometiimi veti kyl älyttömän hyvin, Sanna ja Susanna tallensivat meidän menon kuviin. Maalissa meitä odotti suuri joukko hyväntuulisia ihmisiä, Jokaisella eri suunnitelmat illalle... mistä päästäänkin seuraavaan aiheeseen.. Turarunista lähdettiin Sannan mökille siihen Narvijärven rannalle. Miljöö oli niinkuin jostain Suomen kaunein mökki-ohjelmasta. Aivanjärkky kaunista!! Saavuttuamme eka tunti meni jutellessa ja päivittäessä somea. Katottiin kuvia joita Sanna oli ottanut ja mietittiin kuka laittaa mitäkin julki, niin ei kaikki laita samoja kuvia. Rentoa menoa, ruokaa, päikkärit, saunaa, uimist


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti