sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Takomotraining ja 10 viikon ryhmävalmennus

Olen onnekas ja sain mahdollisuuden osallistua 10 viikon ryhmävalmennukseen, etänä tosin mutta silti, jossa ollaan aina kaksi viikkoa eri teemojen äärellä. Ryhmävalmennus on peruskestävyyteen tähtäävä. Ensimmäiset kaksi viikkoa ovat voima teemalla ja treeniohjelma saadaan aina viikkoa ennen seuraavan teeman aloitusta. Mä sain to ekan treenin salilla tehty ja seuraavana päivänä iskikin hirvee räkälä. Per-sees-tä ihan suoraan sanottuna! Ihan niinkuin ei olis sairastettu jo tarpeeksi tässä perheessä.. tänään kävin kuitenkin lenkillä ystävän kans. Kevyt, kiva päiväkävely kauniissa säässä.
Aurinko paistoi ja syyssää helli👌🌞🌻

Odotan, et pääsen kunnolla paneutuun tähän pk-kauden harjoitusohjelmaan. Tiivistettynä siis kesto 10vk ja 5 eri teemaa, joista kukin kestää 2vk. Samalla saan kunnian toimia takomotraining lähettilänää,   joka tarkoittaa et mä jaan rehellisesti fiiliksiä tästä harjoituskaudesta ja materiaalia eri sos.medioissa. Alku aina hankalaa ja lopussa kiitos seisoo vai miten se menikään. Harkkahommat alkoi tosiaan torstaina seuraavanlaisella reenillä tuolla mun lemppari salilla eli ClassicGymillä.

Lämppähölkkä 10min. ja pikku venyttelyt alkuun. 
Maastanosto kp 8x17,5kg, 2x8x20kg
Takakyykky tangolla 8x50kg, 8x60kg,  8x70kg
Jalkaprässi 8x150kg,  2x8x200kg
Penkkipunnerrus kp 3x8x20kg
Ylätalo 8x32kg, 8x41kg, 8x45,5kg
Pystypunnerrus tangolla, seisten 3x8x27,5kg
Vatsarutistus kiertäen 3x8/puoli
Selänojennus maaten 3x8

Jaloissa tuntuu vieläkin. Ja koska kyseessä on voima teema niin painossa en pihistellyt. En malta odottaa seuraavaa treeniä. Se on huomenna. Ei voi antaa rään valumisen estää, koska muuten en varmaan reenasin enää tälle vuotta... 

No words needed

💙💙Muru💚💚

Viime viikonlopun Turarunista

Mukavaa alkavaa viikkoa!!

Ps. Saat 10 viikon valmennuksen -20% koodilla TTLÄHETTILÄS 😉
www.takomotraining. com 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti