keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Energiaa!

Nyt on taas ollu tekemisten suhteen hyvä buugi. Maanantaina kävin testaan ne lenkkarit, UUDET JUOKSULENKKARIT! Päädyin Asicsiin, tarkempaa tietoa seuraavassa postauksessa, koska en muista ulkoa ja kuvaakaan niistä en vielä ole ottanut. Ne on ihanat ja siniset ja ihanat! Todella kevyttä kauraa ja ei hakkaa varpaat. 
                                                 Pieni testihölökkä uusilla asiksilla😄

Eilen menin salille, tarkoituksena puntata.. nooh, jumitin siihen soutulaitteelle pariksi tunniksi😂 Täällä on ollut liikkeellä semmosta soutuhaastetta, puolimaratooni aikaa vastaan tietty. Minä siinä tuumin, että perkele, antaa palaa. Aika helposti meni, nyt on vaan ikävät rakot käsissä ja persekannikat vähän hellänä😀, mut sen väärti kyl oli toi kokemus.. 

Jumaleissön!!

Tänään sit otin oman ajan taas salilla, nyt sit oikeesti punttihommissa. Takajalakoja reenasin ja vatsoja.. ei pystyny käsillä tekeen mitään,  kun noi rakot niin ikävästi hiertää😂😂 

Beibsi on ollu tän viikon kotona. Maanantaina aamulla kun heräsi, niin hän oli aivan tulikuuma..😨 Lääkäriaikaa varaamaan ja tutkimuksiin. Nielutulehdus ja lääkekuuri. Tänään ollaan ulkoiltu, pari päivää sisällä on kyl tehny oman osuutensa lapsen aktiivisuuteen ulkona😂 ihan hirvee meno ja sisälle ei millään ois halunnu tulla. Pakko sanoo, et ihanan hiljaista täällä nyt kyl on kun lapsi jo nukkuu😂

Aamulla käytiin kylillä, pitkästä aikaa vaunuhommia💛

 Miltä äänetön kuullostaa? 

Juhannus tekee tuloaan, mä olen juhannuksen töissä.. mitäs teidän suunnitelmiin kuuluu? Onko jotain perinteitä ja mökki- vai kaupunkijuhannus? 

Käykää muuten osallistuu fb:saa Taklmorunnersien sivulla ihan huikeeseen skabaan, arvonta jo huomenna!

-M-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti